Mesaj de ”Bun venit!” în noul an școlar 2020 – 2021 la Școala Gimnazială ”Marin Preda” din Pitești

Dragi copiii și părinți, stimați colegi,

Ne aflăm în în fața unui nou început.

Fiecare an de școală aduce cu sine momente de neuitat. Știm cu toții că este un început atipic, cu limitări pe care e necesar să ni le asumăm deopotrivă: elevi, profesori, părinți; cu temeri pe care, prin educație,  comunicare, ajutor reciproc și răbdare le vom  putea traversa în  această perioadă neobișnuită din viața noastră.

Cu toții tânjim la normalitate și credem că e posibil să o recâștigăm dacă, acum, în momente dificile unice respectăm regulile și îi ajutăm pe copiii noștri să le respecte mereu.

Pentru cei mai mici, această zi este unică, deoarece reprezintă prima zi de școală din viața lor. Școala e locul în care vor afla lucruri interesante și utile. Își vor cunoaște doamnele educatoare și  învățătoare care le vor fi aproape în primii ani de grădiniță și de școală, ghidându-i, ajutându-i,       sfătuindu-i.

Așadar, le urăm ”bobocilor ”Bun venit în familia școlii noastre!”

Suntem convinși că toții copiii școlii noastre vor cu ardoare să participe la lecții in mod clasic, direct, așa cum ne dorim și noi, că doresc să explorexe din nou clasele în care au învățat, că sunt curioși să își vadă colegii și să interacționeze cu ei și cu noi în limita unor reguli deja cunoscute, că așteaptă să se reîntâlnească și cu doamnele lor educatoare, învățătoare și cu profesorii care vor să împărtășească din cunoștințele dumnealor. Am experimentat împreună școala online, care ne-a fost de mare ajutor, dar nimic nu poate înlocui interacțiunea, chiar și după reguli stricte, comunicarea directă, socializarea, jocurile copilăriei.

Școala este pregătită din punct de vedere igienico-sanitar. Elevii vor învăța în săli curate, spații îngrijite și în siguranță.

Profesorii vă așteaptă cu drag,  își cunosc misiunea și sunt bine pregătiți pentru noile cerințe

într-un an școlar neobișnuit, iar voi, îndrumați și ascultători puteți parcurge activitatea școlară, într-o aventură antrenantă și atractivă de explorare a propriilor resurse pentru a alege cel mai bun drum în viață.

Vă îndemnăm la  frumoasa călătorie  a cunoașterii prin curaj, prin asumarea limitelor precum și prin depășirea lor!

Un an școlar plin de împliniri!

Mulțumim părinților pentru o colaborare foate bună, de asemenea, mulțumim cadrelor didactice, intregului personal  pentru  implicare, ajutor, seriozitate!

Să avem un an școlar cu satisfacții minunate!

..

                                                                                Cu speranța într-o colaborare continuă și fructuoasă,

                                                                                                Dir.  Prof. Peleașe Simona Iuliana

                                                                                                Dir. Adj, prof. Bădescu Gabriela

 

 

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.