Proiectul educațional: ”Tradiții în suflet de copil”, Festival de Dragobete, conceput ca un concurs cu participare directă la nivelul unității, ediția I

Astăzi, 27.02.2018, s-a derulat la Școla Gimnazială ”Marin Preda” Proiectul educațional: ”Tradiții în suflet de copil”, Festival de Dragobete, conceput ca un concurs cu participare directă la nivelul unității, ediția I.
La proiect au participat cu entuziasm copii de la toate grupele din Grădinița cu Program Prelungit și din Grădinița cu Program Normal. Copiii, îndrumați de doamnele educatoare, au prezentat dansuri populare tradiționale, îmbrăcați în frumoase costume populare, au interpretat cântece populare.
Părinți și bunici au asistat la concurs admirând programul artistic; întreaga activitate, desfășurată în intervalul 10 – 12, a fost plină de entuziasm, puritate, veselie și candoare specifice vârstei prescolarilor.
Mulțumim tuturor cadrelor didactice, copiilor, părinților și bunicilor care s-au implicat în buna desfășurare a proiectului, precum și reprezentanților Fundației ”Autonom.

Galerie foto- AICI

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.