Mesaj de început de an școlar – 2023-2024

Dragi preșcolari și elevi!
Stimati colegi, parinti, bunici!

Suntem la începutul unui an școlar plin de emoție, când retrăim bucuria revederii, după o binemeritată vacanţă, pregătiţi pentru noi provocări.

Urăm bun venit atât “boboceilor” de la clasele pregatitoare şi grupele mici, care îşi întâlnesc pentru prima dată colegii și dascălii, cât și elevilor și preșcolarilor claselor și grupelor mai mari.

Corpul profesoral al Şcolii Gimnaziale ”Marin Preda” vă va îndruma şi sprijini în activităţile educative școlare si extrașcolare pe care le veti desfasura. Aveți la dispoziție cadre didactice pregătite, precum și săli de clasă moderne, care asigură tot confortul pentru desfășurarea în siguranță a orelor de curs.

Stimaţi părinţi și bunici, vă multumim pentru încrederea acordată și efortul zilnic pe care îl faceți în susținerea parcursului educațional al copiilor și nepoților dumneavoastră!

Dragi colegi, vă mulţumim pentru dăruirea dumneavoastră şi profesionalismul de care daţi dovadă și vă urăm sănătate şi rezultate frumoase alături de elevii noştri.

Mulțumim autorităţilor naţionale, judeţene şi locale care ne sunt alături prin suportul legislativ, material şi tehnologic.

În încheiere, vă urăm tuturor mult succes în noul an şcolar!

Conducerea Școlii Gimnaziale ”Marin Preda” Pitești

Galerie foto – AICI

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

One Response to “Mesaj de început de an școlar – 2023-2024”

  1. coffee shop says:

    coffee shop

    coffee shop