Tabăra de vară – SOHODOL – 2022

Tabăra este locul în care bucuria, jocul și copilăria se împletesc cu măiestrie.

La pas, prin Prăpăstiile Zărneștiului, am descoperit natura. Stâncile mărețe își chemă alpiniștii, iar copiii, admirativ privesc temerarii ce sfidează înălțimile.

Jocurile propuse de organizatori au avut drept scop socializarea. Elevii școlii noastre au legat prietenii cu elevi din Timișoara și Tecuci. Au fost piese de teatru, jocuri distractive, parada costumelor ( carnavalul) și mai mult, fiecare regiune a țării a propus/dansat o horă specifică. Tombola a adus daruri tuturor copiilor. Elevii, fiind toți de gimnaziu, au avut preocupări comune; astfel, relaționarea a avut loc fără dificultate.

Sufletele au atins cerul când, la Belvedere, ochii noștri au cuprins împrejurimile. Mici, dar fericiți, am împrumutat din misterele Brașovului de odinioară. În Piața Sfatului ne-am răsfățat cu înghețată și am cules amintiri.

Excurisia la Sibiu a venit la pachet cu POVESTEA CALENDARULUI, din Porumbacu de Sus, cu muzeul Astra și atelierele sale interesante de olărit și Grădina Zoologică – loc de promenadă și încântare. Piața Mare din Sibiu a fost locul în care ne-am despărțit, iată, de un alt oraș de munte înlăuntrul căruia am imprimat amintiri.

Zărneștiul vine și el cu două obiective interesante: Aventura Park și Paintball, ambele destinații au fost pe gustul copiilor. Primul vine cu aventură și adrenalină, în vreme ce al doilea arborează spiritul de echipă.

Locația, Sohodol Valley, din Sohodol este foarte frumoasă. Aici copiii au avut la dispozitie piscina – zilnic, conform programului.

Au avut loc concursuri și competiții sportive, participanții și câștigătorii fiind răsplătiți cu daruri pentru suflet.

Mâncarea a fost ireproșabilă. Focul de tabără a fost memorabil. Am cântat muzică folk, acompaniați fiind de Mihai Boș și prietenii săi.

Sohodol este locul ideal pentru tabără. Cu siguranță vom repeta această experiență minunată!

Profesori organizatori:
Ramona VASILESCU
Iolanda BADEA

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

5 Responses to “Tabăra de vară – SOHODOL – 2022”

 1. ???? says:

  … [Trackback]

  […] There you will find 85074 additional Information on that Topic: marinpredapitesti.ro/2022/08/30/tabara-de-vara-sohodol-2022/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: marinpredapitesti.ro/2022/08/30/tabara-de-vara-sohodol-2022/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: marinpredapitesti.ro/2022/08/30/tabara-de-vara-sohodol-2022/ […]

 4. ks quik says:

  … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: marinpredapitesti.ro/2022/08/30/tabara-de-vara-sohodol-2022/ […]

 5. … [Trackback]

  […] There you will find 28749 more Info on that Topic: marinpredapitesti.ro/2022/08/30/tabara-de-vara-sohodol-2022/ […]