Dragi preșcolari, elevi, părinți și bunici,

Vă anunțăm că în această perioadă de vacanță pentru o parte dintre elevii noștri și activitate online pentru elevii claselor a VIII-a , s-au demarat și realizat lucrări importante de reparații și reabilitări ale unor spații școlare.

                S-a realizat dotarea a două clase cu videoproiector ( cls I C/VC si cls IIC/ VIIC), astfel, toate sălile de clasă din unitate au sistem audio-video funcțional.

De asemenea, s-a realizat repararea și  zugrăvirea holului de la parter al școlii (mai bine de 300 mp), realizând astfel un mediu școlar igienizat.

S-a efectuat, in conformitate cu standardele actuale, la timp si respectând termenul de periodicitate activitatea de deratizare, dezinsecție si dezinfecție pentru toate spațiile care aparțin școlii ( școala, sală de sport, GPN, GPP).

S-au reparat pereții sălii de sport și s-a realizat un sistem de colectare a apei pluviale de lângă clădirea  sălii de sport, sistem ce va diminua semnificativ infiltrarea apei în pereți. Lucrare coordonată și finanțată, la solicitarea noastră, de către serviciul investiții din cadrul primărie.

Se va demara, în cel mai scurt timp, reparația la acoperișul/planșeul clădirii GPN, grav deteriorat, care condus la infiltrarea apei în două locuri de-a lungul ferestrelor, la grupa mică și la grupa mare.

Toate acestea doresc a se constitui în realizarea unui mediu cât mai sigur, sănătos și primitor pentru dragii noștri preșcolari și elevi, pentru personalul unității pentru ca, împreună, să ne bucurăm de timpul petrecut în școală!

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

3 Responses to “Dragi preșcolari, elevi, părinți și bunici,”

 1. … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: marinpredapitesti.ro/2021/04/29/dragi-prescolari-elevi-parinti-si-bunici/ […]

 2. ?????????? says:

  … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: marinpredapitesti.ro/2021/04/29/dragi-prescolari-elevi-parinti-si-bunici/ […]

 3. nightly snow on street

  nightly snow on street