Dragi copii și părinți, stimați colegi,

Traversăm o perioadă de mare încercare pentru școala românească. Cu toții, copii, profesori, părinți am fost puși în fața unei situații inedite, de a ne adapta drastic la cerințele actuale ale învățământului online. Nu e deloc ușor, dar cei mai mulți au făcut eforturi deosebite și credem că e un lucru bun că nu s-a întrerupt activitatea didactică.

Minunatele zile ale Crăciunului bat la porțile inimilor noastre și ne amintim cu nostalgie de forfota din clase, de încântarea copiilor care împodobeau brazii la clase, de glasurile cristaline ale elevilor care cântau emoționați colinde și așteptau cuminți  darul tradițional de mere, covrigi și dulciuri.   Nașterea Mântuitorului semnifică prin excelență speranță, bucurie, compasiune, statornicie, confiență.

Fie ca lumina acestei mari sărbători a creștinătății și încrederea ce însoțește Noul An să aducă în casele tuturor armonie, sănătate, liniște, pace și împlinire sufletească!

Vă urăm sărbători minunate alături de speranța într-un an 2021 mai bun!

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

4 Responses to “Dragi copii și părinți, stimați colegi,”

 1. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: marinpredapitesti.ro/2020/12/23/dragi-copii-si-parinti-stimati-colegi/ […]

 2. ???????????? says:

  … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: marinpredapitesti.ro/2020/12/23/dragi-copii-si-parinti-stimati-colegi/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: marinpredapitesti.ro/2020/12/23/dragi-copii-si-parinti-stimati-colegi/ […]

 4. ?????????? says:

  … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: marinpredapitesti.ro/2020/12/23/dragi-copii-si-parinti-stimati-colegi/ […]