Anunt

In data de 9 martie 2015, elevii de gimnaziu ai Sc. Gimnaziale ”M. Preda” au încununat o activitate ce s-a derulat pe parcursul perioadei 2 – 9 martie: proiectul educativ ”Martie – tradiții, bucurie si culoare”, cu un mini-spectacol dedicat mamei și naturii, totodată.
Pentru inceput, s-a derulat un recital de poezie susținut de elevi ai claselor a V-a A și a VII-a A, urmat de un grupaj de cântece interpretate de eleve ale clasei a V-a A.
Un grup de copii ai cls a VI-a A, antrenați de Andrei Grosanu, au susținut o suită de dansuri populare: hora, sârba, amploaieții.
Alți copii, coordonați de diriginți sau de alte cadre didactice, au realizat desene, felicitări, mărțișoare, mesaje de 1 si 8 Martie, în romană, engleză, germană, ce au fost afișate pe holurile școlii; precum și power-point-uri despre florile de primavară, natura în general, migrația păsărilor.
Copiii au fost coordonați de următoarele cadre didactice: Bădescu Gabriela, Pîrvulescu Camelia, Peleașe Simona, Marica Larisa, Vasilescu Ramona, Ciurea Tatiana, Ene Dorin.
Mulțumim tuturor pentru implicare și seriozitate!
Galerie foto- AICI

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

3 Responses to “Anunt”

  1. … [Trackback]

    […] Information on that Topic: marinpredapitesti.ro/2015/03/10/anunt-35/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: marinpredapitesti.ro/2015/03/10/anunt-35/ […]

  3. smooth jazz music

    smooth jazz music