Proiect educational

Scoala noastra va participa la proiectul POSDRU/153/1.1/S/141726, cu titlul „Povestea limbii române. Curriculum opțional și resurse educaționale pentru clasa a III-a”, proiect implementat de Ministerul Educaţiei Naționale prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanţare Externă.

Obiectivul general consta în susținerea procesului de modernizare a învățământului preuniversitar din Romania folosind o abordare inovativa si extinzand utilizarea TIC in activitatile de predare-invatare-evaluare.

Activitati propuse:
– Dezvoltarea curriculumului opțional ” Povestea limbii romane” pentru elevii de clasa a III-a și a ghidului multimedia interactiv suport.
– Implementarea curriculumului opțional și a ghidului multimedia interactiv prin activități de pilotare în școli.
– Pregătirea cadrelor didactice în vederea implementării curriculumului opțional și a utilizării ghidului multimedia interactiv împreună cu elevii la orele de curs.
– Implementarea curriculumului opțional prin utilizarea la clasă a auxiliarelor curriculare elaborate în cadrul proiectului: ghidul multimedia interactiv, ghidul pentru elevi, ghidul pentru profesori.
– Realizarea de studii și analize în sprijinul dezvoltării și implementării instrumentelor didactice furnizate prin intermediul proiectului.
– Activități de informare, diseminare și promovare.

10418504_863448920355645_3685658822090234712_n

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.