S-a dat startul Platformei School 360 la Școala Gimnazială “Marin Preda” din Pitești

img_6296
Miercuri, 21 septembrie 2016, de la ora 10.00, în cadrul Consiliului Profesoral al Școlii Gimnaziale “Marin Preda” din Pitești, reprezentanții Editurii Diana au prezentat cadrelor didactice ale acestei școli platforma School 360, un instrument digital care va facilita managementul școlar.

Școala Gimnazială nr. 10 “Marin Preda” din Pitești este prima unitate școlară pilot în care se va implementa această platformă.

Următoarea etapă a acestui proiect este prezentarea platformei School 360 în cadrul comitetelor de părinți pentru că, prin intermediul acesteia, părinților le vor furnizate informații prețioase privind activitatea școlară a copiilor lor.

Platforma School 360 a fost concepută pentru a ține pas cu nevoile cadrelor didactice și cu evoluția tehnologiei școlare, fiind un program digital inedit pentru că îmbogățește și face mai atractiv procesul de învățare, creează medii de învățare și resurse minunate pentru copii și pentru întreaga clasă. Această platformă a fost elaborată pentru a fi administrată de școli și conține un set complet de instrumente de administrare pentru cadrele didactice.
Evenimentul de azi a reprezentat prima întâlnire dintre cadrele didactice ale acestei școli și reprezentanții Editurii Diana, care în calitate de partener autorizat al Școlii Gimnaziale nr. 10 “Marin Preda” din Pitești, asigură accesul gratuit la această platformă și asistența tehnică referitoare la utilizarea acesteia.
În următoarele săptămâni, platforma School 360 va deveni funcțională în cadrul acestei școli și va ușura, cu siguranță, activitatea cadrelor didactice.

Galerie foto – AICI

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

10 Responses to “S-a dat startul Platformei School 360 la Școala Gimnazială “Marin Preda” din Pitești”

  1. kesini says:

    … [Trackback]

    […] There you can find 85302 more Information to that Topic: marinpredapitesti.ro/?p=6435 […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: marinpredapitesti.ro/?p=6435 […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: marinpredapitesti.ro/?p=6435 […]

  4. … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: marinpredapitesti.ro/?p=6435 […]

  5. … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: marinpredapitesti.ro/?p=6435 […]

  6. … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: marinpredapitesti.ro/?p=6435 […]

  7. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: marinpredapitesti.ro/?p=6435 […]

  8. … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: marinpredapitesti.ro/?p=6435 […]

  9. … [Trackback]

    […] Info to that Topic: marinpredapitesti.ro/2016/09/23/s-a-dat-startul-platformei-school-360-la-scoala-gimnaziala-marin-preda-din-pitesti/ […]

  10. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: marinpredapitesti.ro/2016/09/23/s-a-dat-startul-platformei-school-360-la-scoala-gimnaziala-marin-preda-din-pitesti/ […]